Floorball University

Education to be a better Floorball player. Floorball University!

Kategori

Floorball University of Sundsvall

Årets Floorball University är slut. Vi tackar alla deltagare och ledare för denna vecka!

Årets Floorball University är slut. Vi tackar alla deltagare och ledare för denna vecka.  Vi hoppas kunna presentera 2018 års ledare inom kort.

Tränarnas val 2017!

Tränarnas val 2017! Utsedda till tränarnas val 2017 blev Wilmer, Hilda och Alex. Bra jobbat!

Tröjor väntar på deltagare!

Tröjor väntar på deltagare! Vi syns i morgon bitti!

Schema 2017!

Schema 2017! Här kommer schemat för våra klasser i Sundsvall 2017! I menyraden under ”GRUPPER OCH SCHEMA 2017” hittar ni alla grupper samt schemat. Klicka på bilden för större format för utskrift.

Årets fystränare: Viktor Jonsson!

Årets fystränare: Viktor Jonsson! Lika viktigt som innebandypass och utbildning är fyspassen och dom har vi gott om på Floorball University. Kom ihåg att ta med skor och kläder för fysiologiska övningar i grönområdet efter Selångersån. Årets fystränare har vi… Fortsätt läsa →

Vi äter lunch på Arena Restaurangen!

Vi äter lunch på Arena Restaurangen! För tredje året äter vi våra luncher på Idrotts Parkens Arena Restaurangen. Dit går vi tillsammans med våra ledare.

Föreläsningar i samarbete med SISU Sundsvall!

Föreläsningar i samarbete med SISU Sundsvall! I år får vi föreläsningar från SISU bla i ämnena Kost, Sociala medier och Alkohol/Tobak. Vi använder Arena VIP-logen och Konferensrummen till våra föreläsningar!

2017 års läger närmar sig!

2017 års läger närmar sig! På måndag morgon om en vecka är det dags för den tionde upplagan av Floorball University i Sundsvall. Redan i morgon lägger vi ut årets schema. Snart kör vi!

SSL och Schweizproffset Alexander Johansson kommer till FBU 2017!

SSL och Schweizproffset Alexander Johansson kommer till FBU 2017! Alexander som spelat med Granlo BK i Svenska Superligan och representerat Grunenmatt i Schweiziska ligan men som kommande säsong är spelande tränare i IBK Sundsvall kommer att vara en av våra… Fortsätt läsa →

Landslagsstjärnan Emelie Wibron kommer till FBU 2017!

Landslagsstjärnan Emelie Wibron kommer till FBU 2017! Emelie som spelat över 100 matcher i landslagets färger kommer till årets Floorball University som ledare. Emelie är fostrad i Sundsvalls IBF men har spelat med Umeålaget IKSU dom senaste åren och var… Fortsätt läsa →

© 2018 Floorball University — Drivs på WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑